Wij helpen AV-installatiebedrijven met het maken van mooie audio projecten"

En dat begint met...


Goede training over hardware, het gebruik van technologie en audiotechniek. 


Training vormt de basis van een mooi audio installatieproject. Je wilt tenslotte eerst weten wat een product kan en niet kan, voordat je het offreert en installeert. 


Met Mennegat Training willen wij installatiebedrijven helpen om hun kennis op het gebied van audiosystemen voor de zakelijke markt bij te brengen, op peil te houden en waar nodig te verbeteren.

Praktische training

"Hands-on leren met begeleiding van ervaren trainers"

Tijdens onze trainingen ga je altijd hands-on aan de slag. Aangezien jij het niet meer gewend bent om in de schoolbanken te zitten gaan wij je dat ook niet aan doen. Ons vak is praktisch en dat vind je ook terug in onze trainingen. 


Natuurlijk is er een theoretisch deel, maar we sluiten altijd af met praktijkopdrachten waarbij je jouw opgedane kennis kunt toepassen. We houden de lessen kort, lassen voldoende pauzes in, zorgen voor een relaxte sfeer en ontvangen je altijd in alle gastvrijheid. 

Waarom training zo belangrijk is...

Voor het ontwerpen, aanleggen en inregelen van audiosystemen heb je een bepaalde basis audio kennis nodig. Hoe gedraagt geluid zich? Op welke impedantie moeten de speakers aangesloten worden? Welke impact heeft geluidsdruk, gevoeligheid en vermogen op het eindresultaat?


Daarbij draait meer en meer om software-based oplossingen en worden steeds meer audiosystemen in een netwerk geplaatst. Training is bij uitstek de manier om deze technieken onder de knie te krijgen.

Training voor audiovisuele of elektrotechnische installateurs

Iedereen uit de AV of elektrotechniek die interesse heeft in één van onze trainingen kan GRATIS deelnemen.


Op de informatiepagina's van de trainingen staat uitgebreid beschreven wat je gaat leren en waar we het over gaan hebben. 


Via onderstaande button kun je meer info vinden. 

Onze entertrainer: Martinus Hanse

De trainingen worden gegeven en georganiseerd door onze eigen entertrainer Martinus. Martinus heeft jarenlang ervaring met het ontwerpen en in bedrijf stellen van audiosystemen in de zakelijke markt.

Wil je weten hoe een dag bij Mennegat Training eruit ziet?

Een greep uit ons trainingsaanbod

100V Training

100 Volt

Training

Begin je net in de AV of wil je jouw geheugen nog eens opfrissen met wat basiskennis? Meer dan 80% van alle audiosystemen worden aangelegd op basis van 100 Volt. En wij leggen je uit hoe dit precies in zijn werk gaat. 

AtlasIED Atmosphere
Training

Maak kennis met de nieuwste 4-kanaals- en 8-kanaals DSP in Nederland. Geschikt voor multi-zone audiosystemen, paging, scheduling, messaging, presentatieruimtes, microfoons en nog veel meer.. 

Powersoft Dynamic 
Music Distribution

Met de meest stabiele en krachtige versterkers ter wereld kun je nu een doeltreffend audio netwerk maken. Leer werken met Powersoft's nieuwste concept: Dynamic Music Distribution en ontwerp efficiënt muziekinstallaties.