Powersoft Dynamic Music Distribution

Powersoft Dynamic Music Distribution

Wil je als AV installateur een nieuwe manier leren van ontwerpen en installeren van een audiosysteem? Makkelijker, efficiënter, betaalbaar en die minder tijd kost?

Powersoft Dynamic Music Distribution

Powersoft Dynamic Music Distribution

Powersoft maakt sinds begin jaren '90 versterkers voor de professionele audio branche. Niet zomaar versterkers. Powersoft staat voor innovatie, power, duurzaamheid en stabiliteit. 


In 2019 ontwikkelde Powersoft zijn concept Dynamic Music Distribution. Een nieuwe manier van het distribueren van audio op basis van de unieke versterkerplatforms van Powersoft. 


Er wordt op een unieke manier gebruik gemaakt van Dante, DSP technologie, touchscreens en netwerk functionaliteit. 


Lees alle details over Dynamic Music Distribution op ons blog...

Waarvoor kan Dynamic Music Distribution gebruikt worden?

Dit innovatieve concept van Powersoft is ideaal in de horeca, in kantoorpanden, in retail omgevingen of sportaccommodaties waar meerdere bronnen over netwerk gedistribueerd moeten worden.


Bronnen kunnen over Dante uitgewisseld worden met andere Powersoft versterkers die in het netwerk te vinden zijn, waardoor hele efficiënte installaties aangelegd kunnen worden. 

Hoe regel ik de bediening?

Via de WM-Touch kan het audiosysteem bediend worden. In de eigen software van Powersoft - ArmoniaPlus - kunnen alle instellingen van het touchscreen geprogrammeerd worden. 


Zo kan de bediening per ruimte ingesteld worden en kunnen er toegangscodes aangewezen worden ter beveiliging van het systeem.

WMP controls

Een andere optie is om analoge regelaars te gebruiken. Deze kunnen via de GPIO op de versterker gekoppeld worden aan volumeregeling, bronkeuze of sceneselectie. 


Ook de WMP controls kunnen over het netwerk gekoppeld worden aan andere versterkers, waardoor je meer bediening met elkaar kunt combineren. 

ArmoniaPlus software

Alle functionaliteit en programmeringen kunnen ingesteld worden in de ArmoniaPlus software van Powersoft. Tijdens deze training leer je werken met deze software en leer je hoe je een audiosysteem opbouwt en koppelt met de hardware.

Andere manier van denken

Vergeet de voorversterker. Vergeet de matrix. Vergeet externe DSP's. Vergeet moeilijke programmatuur. Maar leer vertrouwen op het unieke concept waar Powersoft jarenlang aan heeft gewerkt. Maak kennis met Dynamic Music Distribution en maak gebruik van de betrouwbaarheid van Powersoft.

Leer werken met Powersoft

De Mezzo, Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali versterkers hebben zich de afgelopen jaren bewezen als oerdegelijke versterkers voor installatieprojecten. Als importeur hebben wij er niet één terug gekregen in al die jaren.


Na deze training kun jij deze versterker platforms inzetten in jouw installatieprojecten, waarbij een gebruiksvriendelijke bediening door de eindgebruiker voorop staat. 

Zo ziet een Dynamic Music Distribution training eruit!

Wil jij werken met Powersoft's Dynamic Music Distribution?

 Meld je dan aan voor de training die wordt gegeven door onze eigen Powersoft brand manager, Martinus Hanse

Wat je verder moet weten over deze training?

  • De training is gratis wanneer je uit de AV-wereld komt
  • Je leert samen met andere AV-installateurs
  • De training begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur
  • De training vindt plaats in Ede (midden van het land)
  • Wij zorgen voor een goede lunch tussen de middag
  • Je krijgt training van een ervaren installatie professional
  • Wij zorgen voor enkele praktijkoefeningen om je kennis te testen
  • Na deze training ga jij weg met kennis die je direct in de praktijk kunt brengen!