Beyerdynamic UNITE

Maak kennis met het meest multifunctionele draadloze microfoon voor online en offline communicatie doeleinden, zoals (virtuele) rondleidingen, vertalingen, ringleiding, live streaming en meer...

Beyerdynamic UNITE

Is het een rondleidingssysteem?

Is het een vertaalsysteem?
Is het een draadloze ringleiding?
Is het een wireless intercom? 
Is het een draadloze microfoon voor live streaming?


Ja, dat is het allemaal...!


Maak kennis met UNITE!

Wat is UNITE precies?

UNITE van Beyerdynamic is een draadloos (DECT) communicatie systeem dat je kunt samenstellen met handzenders, beltpack zenders met headsets, beltpack ontvangers met koptelefoon of talk-back functie en een shit-load aan laadstations en cockpit chargers. 


Het systeem is mega schaalbaar en kan gebruikt worden door 3 presentatoren op hetzelfde moment, terwijl er 1 of honderden mensen kunnen luisteren. 


Dankzij de USB-C connector kan een UNITE ontvanger direct aangesloten worden op een smartphone en kan het geluid direct via een live stream worden uitgezonden (YouTube, Facebook, Insta).

Rondleidingssysteem

Tourguide PLUS systeem

In de basis is UNITE een Tourguide systeem bedoeld voor het geven rondleidingen door een museum, fabriek of een stadscentrum. Ook voor slechthorenden die dankzij een speciale lus kunnen meeluisteren.


Tourguide PLUS? Ja, want door de aanwezigheid van een USB-C connector kun je direct online of virtuele rondleidingen geven, waardoor je dus heel flexibel kunt zijn. Tijdens onzekere COVID-tijden best handig!

Vertaalsysteem

Taal hoeft geen enkele barrière meer te vormen, want met het inzetten van een access point binnen een UNITE setup kan de luisteraar 4 verschillende talen selecteren om te luisteren. In totaal kunnen er maximaal 8 access points gekoppeld worden waarmee de boodschap in maar liefst 32 verschillende talen terug geluisterd kan worden.


Live tolk

Wanneer een tolk in de zaal zit wordt de vertaling door UNITE discreet aan de aanwezigen doorgegeven. Twee tolken kunnen elkaar afwisselen, omdat een tweede zender kan worden geïntegreerd, als submaster.

Draadloze ringleiding

De toegankelijkheid van slechthorenden in openbare gebouwen is Europees vastgelegd in de European Accessibility Act. Een ringleiding mag dan ook niet ontbreken in een openbaar gebouw.


UNITE faciliteert een dovenlus op draadloze manier. Via een speciale lus die om de hals gehangen kan worden kan de slechthorende afstemmen op de spreker. De spraakverstaanbaarheid is fantastisch, omdat de ingebouwde DSP techniek alle achtergrondgeluid wegdrukt.

Intercom

In combinatie met de headsets met microfoon uit het UNITE assortiment kun je dit systeem inzetten als draadloze intercom. Communiceer vrij met 3 collega’s, vrijwilligers of mensen uit je team over grote afstand en verbeter de onderlinge communicatie. Ideaal om zaken te organiseren achter de schermen tijdens een voorstelling, presentatie of bijeenkomst.

UNITE hybrid learning

Live streaming en hybrid meetings

Paneldiscussies, online bijeenkomsten, seminars, product presentaties of een complete talkshow. Met UNITE kunnen 3 sprekers simultaan weergegeven worden aan de kijkers en volgers van het evenement.


Uniek is het toevoegen van een Social Media Manager die middels de talk-back functie input kan geven op de sprekers van bijvoorbeeld vragen die op Facebook, YouTube of Instagram gesteld worden. Zo ontstaat er een live, online verbinding tussen sprekers en publiek.

Wil jij werken met dit multifunctionele communicatie systeem?

 Meld je dan aan voor de training die wordt gegeven door onze eigen UNITE productspecialist Martinus Hanse.

Wat je verder moet weten over deze training?

  • De training is gratis wanneer je uit de AV-wereld komt
  • Je leert samen met andere AV-installateurs
  • De training begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur
  • De training vindt plaats in Ede (midden van het land)
  • Wij zorgen voor een goede lunch tussen de middag
  • Je krijgt training van een ervaren installatie professional
  • Wij zorgen voor enkele praktijkoefeningen om je kennis te testen
  • Na deze training ga jij weg met kennis die je direct in de praktijk kunt brengen!