Bernd Vos

Powersoft Product Specialist

Aangenaam, ik ben Bernd Vos

Sinds mei 2017 werk ik bij Niehoff AV Distribution & Support waar ik audiovisuele installaties ontwerp voor de zakelijke markt in opdracht van onze klanten, waaronder verhuurbedrijven, audiovisuele en elektrotechnische installatiebedrijven. 
FOH audio engineer

Opgeleid tot audio engineer

Ik heb mijn MBO opleiding Sounddesign en Audio Engineering genoten in Leeuwarden waar ik ben opgeleid tot audio engineer. Mijn opleiding kon ik direct in de praktijk brengen, want ik heb jarenlang als geluidsman achter de mengtafel doorgebracht op allerlei evenementen. 

geluidsinstallaties adviseren

Het ontwerpen van audiosystemen

Mijn huidige werkdag bestaat veelal uit het helpen van onze klanten met het invulling geven van audio projecten voor de zakelijke markt. Denk aan het bedrijfsleven, horeca, retail, maar ook openbare ruimtes en sportaccommodaties. Als groothandel kunnen wij onze klanten van A tot Z ontzorgen. 

Gespecialiseerd in Powersoft

Toen wij in 2018 Powersoft in ons assortiment kregen ben ik mij gaan verdiepen in de versterkertechnologie, maar met name in de software achter de versterkers. 


Deze software ArmoniaPlus is door Powersoft helemaal zelf ontworpen en is cruciaal om een maximaal rendement te halen uit je versterkerplatform. 


In 2019 ontwikkelde Powersoft het concept Dynamic Music Distribution voor de installatiemarkt op basis van het Dante protocol en ben ik mij daar volledig op gaan specialiseren. 

Honderden audiosystemen uitgewerkt

Inmiddels heb ik honderden audio projecten uitgewerkt en in bedrijf gesteld met onze klanten. Sinds 2019 heb ik heel veel ervaring opgedaan met Dynamic Music Distribution en daardoor durf ik mezelf gerust een specialist te noemen. 


Toen me gevraagd werd om audio specialisten te leren werken met Powersoft kon ik geen nee zeggen!

Samen met jou mooie projecten maken...

Tijdens onze training ga ik graag met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij ook mooie audio projecten kunt gaan maken met Powersoft. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefenopdrachten zorg ik ervoor dat jij de theorie na onze training direct in de praktijk kunt gaan toepassen. 

Hoe mijn trainingen eruit zien?

  • Hands-on en praktisch, niet teveel geouwehoer
  • Altijd samen met maximaal 10 andere AV installateurs
  • Kort en krachtig van 10.00 tot 16.00 uur
  • Aangevuld met oefeningen om jouw kennis te testen
  • Natuurlijk met een goede lunch
  • Gezelligheid en een ontspannen sfeer
  • En ik zorg ervoor dat je direct met jouw kennis aan de slag kunt.

Heb je zin om erbij te zijn?